Rýchla rezervácia poskytuje priestor na súkromie

pekne dievcaHodinový hotelom je miestom, ktoré je opradené mnohými mýtmi a poverami a mystika spojená s týmto miestom môže byť pre mnohých veľkým lákadlom. Niektoré mýty by sme však radi zbúrali a preto návštevníkom ponúkame aj informačný servis na našej webovej stránke.

Hotel ponúka útulné a teplé miesto pre zaľúbených, ale zmenu a bezpečie pre stabilné manželské a partnerské páry. Služby hodinového hotela však môže využívať aj ktokoľvek, kto hľadá čisté, príjemné a diskrétne ubytovanie.

TIP:

Pre ešte väčšiu diskrétnosť pritom odporúčame, aby si návštevníci čo najskôr zarezervovali svoj pobyt u nás a tým sa môžete vyhnúť aj akýmkoľvek stretnutiam s inými ubytovanými.

Ako si čo najrýchlejšie zarezervujete termín v našom hoteli?

Či už hľadáte miesto, kde túžite zažiť pár chvíľ vzrušenia bez vyrušovania a v úplnom súkromí, alebo sa potrebujete len na chvíľu zložiť na svojich cestách, top prioritou hodinového hotela je zabezpečenie maximálnej diskrétnosti. To znamená, že sa snažíme vytvoriť harmonogram ubytovania tak, aby ubytovaní hostia o sebe nevedeli a nestretávali sa napríklad ani na recepcii či pri parkovaní. Najrýchlejšou cestou, ako si zabezpečiť čo najväčšie súkromie, je vopred sa objednať na telefónnom čísle +421 910 369 690 alebo prostredníctvom e-mailovej adresy info@hodinovyhotel.sk.

TIP:

V našom hodinovom hoteli ponúkame ubytovaným non-stop zákaznícky servis a náš personál je pripravený vybaviť vaše požiadavky počas vášho pobytu.

Hodinový hotel disponuje dobrou dopravnou dostupnosťou, pričom parkovanie pri hoteli je samozrejmosťou. Záujemcovia o pobyt si tak môžu rezervovať svoj termín v hodinovom hoteli aj osobne na recepcii hotela.