Čo môžete očakávať od svojho pobytu v hoteli hodinovyhotel.sk?

Hodinový hotel je miestom, v ktorom si na svoje prídu nielen milenecké páry hľadajúce súkromie, ale aj cestovatelia, ktorí potrebujú krátkodobé a finančne výhodné ubytovanie. Zložiť sa spolu s vecami na pár hodín, alebo naopak, dopriať si večer plný vzrušenia, to sú očakávania, ktoré hodinový hotel Bratislava do bodky naplní. Čo ďalšie môžete od svojho pobytu očakávať?

Súkromie a bezpečnosť

Top prioritou hodinového hotela je dosiahnutie maximálnej diskrétnosti. Všetky procesy sú nastavené tak, aby ste nemuseli prichádzať do kontaktu s personálom, ak si to neželáte, prípadne ak to nie je naozaj nevyhnutné. Nech už vás do hodinového hotela priláka akákoľvek situácia, spoľahnite sa, že všetko od príchodu až po odchod prebehne za dodržania pravidiel maximálnej bezpečnosti a úplného súkromia.

Non-stop servis

Potrebujete niečo priniesť, zariadiť alebo sa len chcete niečo opýtať? Nech už prídete kedykoľvek, spoľahnúť sa môžete na non-stop servis. Ochotný personál vám promptne pomôže so všetkým, čo v súvislosti s krátkodobým ubytovaním v hodinovom hoteli budete potrebovať.

Pohodlné parkovanie

Dobrá dostupnosť a zároveň veľkorysé možnosti parkovania nie sú samozrejmosťou. U nás ale áno, každý z hostí hodinového hotela môže využiť dostupné parkovacie miesta nachádzajúce sa len neďaleko od vchodu. Na diskrétnosť sme mysleli aj v tomto prípade a preto sa parkovacie miesta nenachádzajú priamo pri ceste.

Alkoholické a nealkoholické nápoje

K ubytovacím službám neodmysliteľne patrí aj možnosť dať si niečo dobré. Nájdete preto u nás kompletnú ponuku alkoholických a nealkoholických nápojov, s ktorými si svoj krátkodobý pobyt určite spríjemníte. Skrátka, presne podľa svojej chuti.

Dokonalá čistota

Nič z toho, čo sme uviedli vyššie by vás určite neuspokojilo, ak by ste v hodinovom hoteli nenašli čisté prostredie spĺňajúce vysoké hygienické štandardy. To je u nás absolútnou samozrejmosťou a zároveň aj dôvodovom, prečo sa k nám mnohí návštevníci radi vracajú aj opakovane. Skúste naše krátkodobé ubytovacie služby a sami sa presvedčte.